Arnout Brokking - scenario, plot

Arnout Brokking (1983) studeerde letteren aan de Universiteit van Tilburg. Daarnaast volgde hij in 2014 de opleiding Roman aan de Schrijversvakschool te Amsterdam. Sinds 2005 publiceert hij verhalen zowel in het Nederlands (o.a. Pure Fantasy) als in het Engels (o.a. Antipodean SF). Zijn roman “Dry as a Bone” zoekt op dit moment naar een gelijkgestemde agent in de Verenigde Staten. Voor Mildly Interesting Games schreef Arnout het interactieve iPhone-spel “Escape from the Amazon”. Tevens is Arnout actief als scenarist en docent creatief schrijven. Sinds 2012 organiseert hij larp- en theaterevenementen, waaronder Aether I & II in België en de Orenda-cyclus.

Olga Ponjee - scenario, personages

Olga Ponjee (1983) studeerde filosofie en psychologie aan de Universiteit van Utrecht en scenarioschrijven aan de Filmacademie in Amsterdam. Ze studeerde af met de jeugdserie “Het mysterie van de Volle Maan” en de historische fantasyfilm “De Schaduw van Bonifatius”. Na haar afstuderen schreef ze onder andere mee aan de televisieserie “Feuten” en de speelfilm “De Ontsnapping”. Ze won diverse prijzen met haar kortverhalen en haar debuutroman “Het Verdronken Land” werd verkozen tot het Beste Afgewezen Manuscript 2015. Tenslotte organiseert Olga sinds 2004 larp- en theaterevenementen. Ze heeft meer dan 30 evenementen op haar naam staan, waaronder het transmediale “Lextalionis”, over de fictieve vampierenenclave Dorestad, een musicallarp, een westernlarp en “Alexander”, een interactieve game over het leven van Alexander de Grote voor de bezoekers van de Hermitage Amsterdam tijdens de Museumnacht.

Camilla Maltas - setting, logistiek

Camilla Maltas (1969) werd geboren in Zimbabwe, groeide op in Australië, studeerde er biologie en psychoanalyse, en haalde haar Master of Arts in American Studies aan de Universiteit van Antwerpen. Ze heeft meer dan twintig jaar ervaring als zelfstandig editor en werkt sinds kort ook als vertaler bij Language Lab in Amsterdam. Ze is een expert in folklores en mythen en publiceerde haar kortverhaal “The Bower Close” in Semaphore Magazine.

Vragen?

Heb je vragen over een van onze evenementen?