Dit weekend was er een om lang te koesteren.

Olga, Camilla, Arnout, ontzettend bedankt voor een onvergetelijk en absoluut supercool weekend. Ik heb sinds afgelopen zondag een nieuwe Top 3 Allerbeste Larps Ooit. Dankzij jullie. Keukencrew, bedankt voor de allereerste hachee in mijn hele leven die ik echt lekker vond. Het eten was zó ontzettend lekker, het leek verdorie wel kerstmis. Zalig! “Wentelteefjes! Ze hebben gewoon wentelteefjes! Snel! Snel, voordat ze op zijn!”

Wat was iedereen ongelovelijk mooi! Wat een ongelovelijk enthousiasme! Wat speelde iedereen ongelovelijk goed! Wat bleef iedereen ongelovelijk lang IC! Ik vond het een hele eer om met jullie te spelen. Als je dat maar weet.

Jeroen

Wat een heerlijk weekend heb ik gehad, meer van dit!

Mijn dank aan Olga, Camilla en Arnout. Voor het creëren van een zandbak vol improvisatie en voor het samen met mij willen zoeken naar een manier waarop bepaalde zaken binnen die zandbak kunnen werken. Bedankt voor het vertrouwen en de kansen om gave dingen te doen. De keukenploeg, lieve dames dankjewel voor het heerlijke eten en de speciale zorgen.

Ork en Brendan voor de prachtige sfeer en de geweldige kelder, het feit dat de eerste mensen daadwerkelijk hun schoenen uit hebben gedaan was briljant om te zien.

Susan

Het is dat we weg moesten, anders stonden we nog te applaudisseren voor iedereen die meegewerkt heeft want dat hebben ze meer dan verdiend. Natuurlijk Olga, Arnout en Camilla voor het bedenken van de pregames, het voortbouwen op het idee van Marc en het maken van de setting en de verhalen. We mogen ons in onze handen knijpen dat zij hun creatief talent inzetten om voor ons een larp te maken.

Gavin

Onze geweldige Olga, Camilla en Arnout hebben iets heel moois en teders en toch ook een sterk en robuust levend verhaal neergezet. Historische realiteit met genoeg twists en andere invalshoeken om het oude nieuw te maken. LARP wordt de laatste tijd opvallend vaak improvisatie Toneel genoemd. Ik denk, ik weet wel zeker, dat Orenda I: de Droom van Alexandrine de eerste keer is dat ik in deze term kan geloven.

Mark

Ik ben eigenlijk nog iets te moe om een coherente post-event rant te doen… maar toch al even… Bedankt! Bedankt, Olga en Arnout en Camilla voor alles! Voor de geweldige rol! Voor zo veel hard werk en voor een prachtig iets tot stand te hebben gebracht waar wij met zo velen van mochten genieten. Want genoten heb ik.
Ork en Brendan voor de prachtige sfeer en de geweldige kelder, het feit dat de eerste mensen daadwerkelijk hun schoenen uit hebben gedaan was briljant om te zien.

Marie

Wat een geweldig weekend was dit. Eigenlijk vanaf aankomst vrijdagavond tot aan het einde zaterdagnacht vrijwel constant IC geweest. Alles klopte, van de aankleding tot de geweldige medespelers (pc en npc).

Peter